Center za družine Mirenski Grad

Center za družine Mirenski Grad je prostor, kjer družina in vsi njeni člani ter posamezniki lahko najdejo oporo, pomoč, razvedrilo, možnost ustvarjalnega preživljanja prostega časa, prijatelje, nova znanja ..

V našem centru si prizadevamo, da bi se prav vsak počutil sprejetega in varnega in bi našel to, kar ga osrečuje - pravi dom. Pri nas je dobrodošel vsak: mlajši ali starejši, poročen ali samski, z družino ali brez nje … V center prihajamo različni in tu vsak najde svoj prostor. Naše skupno vodilo je Skupaj gradimo dom.

Prostori Centra se nahajajo v Mirnu na vzpetini z imenom Mirenski Grad, in sicer v stavbi, ki se drži cerkve. Sprejemna pisarna je v 1. nadstropju, do nje pa vas bodo pripeljali čeveljčki na steni. Sledite jim!

Dobrodošli pri nas!

Vabljeni, da v spodnjih opisih spoznate naše programe.

Programe centra sofinancira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Ministrstvo za zdravje, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, FIHO, občina Miren-Kostanjevica in drugi. Dejavnosti, ki jih sofinancira MDDSZ, so brezplačne.

KONTAKT

Maja Prinčič
tel: 040 348 481
maja.princic@drustvo-vzd.si


Otrokom ponujamo pomoč pri učenju, razvijanju njihovih talentov in ustvarjalnem preživljanju prostega časa. V njih želimo prebujati veselje nad življenjem in delom ter jih vzgajati za lepe medsebojne odnose.

Mladim ponujamo druženje ob glasbi, igrah in pogovoru. V njih želimo prebujati veselje nad odnosi, delom in druženjem ter jim biti v oporo pri odraščanju v odgovorne in ustvarjalne ljudi.

Skupine za zakonske pare so namenjene zakoncem, ki si želijo opore pri zakonskem in družinskem življenju.

Za družine prirejamo srečanja namenjena staršem, sorodnikom in prijateljem otrok, ki obiskujejo program učne pomoči, učenja glasbe ali varstva.