Center za družine Mirenski Grad

Center za družine Mirenski Grad je prostor, kjer družina in vsi njeni člani ter posamezniki lahko najdejo oporo, pomoč, razvedrilo, možnost ustvarjalnega preživljanja prostega časa, prijatelje, nova znanja ..

V našem centru si prizadevamo, da bi se prav vsak počutil sprejetega in varnega in bi našel to, kar ga osrečuje - pravi dom. Pri nas je dobrodošel vsak: mlajši ali starejši, poročen ali samski, z družino ali brez nje … V center prihajamo različni in tu vsak najde svoj prostor. Naše skupno vodilo je Skupaj gradimo dom.

Prostori Centra se nahajajo v Mirnu na vzpetini z imenom Mirenski Grad, in sicer v stavbi, ki se drži cerkve. Sprejemna pisarna je v 1. nadstropju, do nje pa vas bodo pripeljali čeveljčki na steni. Sledite jim!

Dobrodošli pri nas!

Vabljeni, da nas obiščete vsak delovni dan med 10.30 in 12.00 ter med 13.00 in 16.30 (neformalno druženje) ali se nam pridružite na kateri od spodaj opisanih dejavnostih.
Lepo vabljeni!

Maja Prinčič
maja.princic@drustvo-vzd.si

Program centra sofinancira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, FIHO, občina Miren-Kostanjevica in drugi. Dejavnosti, ki jih sofinancira MDDSZ, so za udeležence brezplačne.