Zaključno glasbeno druženje

Povabili smo starše, brate in sestre, none in nonote ter prijatelje. Skupaj smo zapeli in zaigrali slovenske popevke in ljudske pesmi. Da pa smo se med seboj lažje povezali, so program spremljale uganke. Kaj veste, bi znali uganiti eno tudi vi? Poskusite! V kateri pesmi deklica joče za kokoškami? Je to Katarina Barbara ali Majhna sem bila? Ja, tako kot vi, je bila tudi publika v zadregi. :) No, ampak to uganko smo hitro rešili, saj so nam otroci zapeli in zaigrali rešitev. (Pst … to je bila Majhna sem bila.)

K petju smo tako poskusili prispevati vsi – tako nastopajoči kot tudi naše družine in prijatelji. Nekatere pesmi smo bolj zavedno zapeli, nekatere malo manj. Pa nič zato, bilo je lepo. Tako smo v sproščenem in malce šaljivem vzdušju pokazali, kaj vse smo se v tem letu naučili. S podeljeno glasbo smo si zaželeli srečno in veselo na vseh počitniških poteh. Vzdušje je bilo veselo in navihano. Komaj čakamo naslednje leto, da se spet zberemo skupaj in se še kaj naučimo. Pridi tudi ti! Kot udeleženec ali pa kot poslušalec. :)