Tudi med jesenskimi počitnicami skupaj

Zbrala se je pestra druščina skoraj tridesetih otrok, od prvošolčkov pa tja do sedmošolcev, za katero je skrbela ekipa pridnih animatorjev. 

Počitnicam primerno smo se veliko igrali, se gibali na zraku in naravo opazovali. Pri ustvarjalnih delavnicah smo se sprostili in nastale so krasne voščilnice, s katerim bomo prijatelje lahko razveselili.

Na šolo pa tudi nismo čisto pozabili, zato smo pridno utrjevanja in vaje se lotili. Dopoldne smo se po učilnicah razporedili, pisali, brali, računali in govorili. Animatorji pri tem so nam pomagali, da tudi težje ovire pri učenju smo skupaj premagovali.

Po kosilu smo se zbrali in v skupine razdelili, da bi se vseživljenjskih veščin naučili. Za sabo smo počiščeno mizo pustili, posodo smo v stroj naložili, brisali, pometali in zlagali smo, pri tem pa še s kom prijatelji postali smo.

Po tem smo še malo se skupaj igrali, kaj poklepetali in se nasmejali. Počitnice prehitro so nam minile, upamo da se bodo spet kmalu vrnile. Imeli smo se lepo, zato sladko bilo je naše slovo.