Pevski vikend pri Svetem Duhu

Zgodaj v sobotnem jutru, smo se podali na gorenjsko, v Hišo kruha. Tako se imenuje samostan Uršulink, ki so nas tisti vikend sprejele v goste.
Možje so ob prihodu hitro razpakirali in namestili inštrumente, otroci so se odpravili na sprehod, mame pa so medtem pripravile sobe. Potem smo se zbrali v kapeli in prosili za blagoslov našega skupnega vikenda.
Ko so se otroci odpravili na izlet presenečenja (odšli so na kmetijo :)), smo v sobi ostali še: trije inštrumentalisti, tri sopranistke, tri altistke, trije basisti in zborovodja. V miru smo se lotili dela, utrjevanja že znanih pesmi in učenja novih. Hitro je minilo!
Po kosilu in počitku smo nadaljevali z delom. Na začetku smo bili še vsi zaspani, zato smo, da bi naše petje postalo bolj veselo in živo, kar zakorakali. Zvečer smo se skupaj še zahvalili za lep dan in zmolili rožni venec.
V nedeljo je prva budilka zvonila že pred šesto! Po ekipah smo se odpravili na razne župnije, da razširimo vest o Vincencijevi dobrodelni akciji. Pri kosilu so se nam pridružili še prostovoljci iz Ljubljane.
Pred odhodom smo se s pesmijo zahvalili sestram uršulinkam, potem pa odšli vsak na svoj dom. Imeli smo se lepo!