Arhiv dogodkov

Letošnja jesen nam ne prizanaša. Konec avgusta smo imeli v Dnevnem centru za brezdomce požar na instalaciji. Komaj smo očistili in sanirali prostore ter namestili nove aparate, že nas je doletela poplava. Hud naliv konec septembra, ki je prizadel vso Ljubljano, ni prizanesel niti dnevnemu centru: voda je zalila vse prostore, tudi zavetišče, kjer biva 7 brezdomnih oseb.

Imaš rad nove izzive? Rad koristno porabiš svoj čas, tako da pomagaš drugim? Si končal šolo in ne najdeš zaposlitve? Postani prostovoljec!

Tudi letošnjo jesen bo potekala dobrodelna akcija Vincencijev koledar. Verniki boste v naslednjih tednih koledar lahko prevzeli na župnijah, ki sodelujejo v naši dobrodelni akciji, svoj dar pa prispevali preko priloženih položnic. Nov Vincencijev koledar lahko naročite tudi po elektronski pošti (info@drustvo-vzd.si) ali po telefonu (041 286 454 - Barbara). Priporočen prispevek za koledar znaša 10 evrov.

Program je namenjen ženskam, ki so zaradi različnih življenjskih situacij ostale brez doma in ustrezne socialne mreže. Namestitev jim omogoča varnost, dostojno bivanje ter zagotavlja intimo.

Kljub korona virusu smo vam, dragi starši, in vašim otrokom na razpolago na daljavo.