Domov

brezdomci.jpgdogodki.jpgotroci_in_mladi.jpgprostovoljci.jpgstarsi.jpgvzd.jpg

CENTER ZA DRUŽINE

  

Center za družine Mirenski Grad je prostor, kjer družina in vsi njeni člani ter posamezniki lahko najdejo oporo, pomoč, razvedrilo, možnost ustvarjalnega preživljanja prostega časa, prijatelje, nova znanja ...

Naš cilj je, da bi se prav vsak človek počutil sprejetega in varnega ter bi našel to, kar ga osrečuje, ne glede na to, ali je poročen, samski, ima družino ali ne, ali je star ali mlad … Naše vodilo je: Skupaj gradimo dom. Skupaj prihajamo različni in tu vsak najde svoj prostor. 

Vabljeni, da spoznate naše programe v spodnjih opisih. 

Obiščete nas lahko vsak delavnik med 13.00 in 18.00. Prostori Centra se nahajajo v Mirnu na vzpetini z imenom Mirenski Grad, in sicer v stavbi, ki se drži cerkve. Sprejemna pisarna je v 1. nadstropju, do nje pa vas bodo pripeljali čeveljčki na steni. Sledite jim! Dobrodošli pri nas!

Facebook Spremljajte nas tudi na naši Facebook strani.

Programe sofinancira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Otroci

Tudi naše delo z otroki v Centru za družine je usmerjeno v skrbno vzgojo otrok in pomoč staršem pri vzgoji. Otroci so resnično naše največje bogastvo in naša prihodnost, zato programom za otroke posvečamo posebno pozornost.
Več >>

 

Mladi

Za mlade

Mirenski Grad vedno bolj postaja mladinsko središče. V ta namen smo leta 2006 tudi preuredili gospodarsko poslopje v mladinske prostore, ki nudijo več možnosti za igro, pogovor in druženje.
Več >>

 

 

Zakonci in starši

Za zakonce in starše

Na Mirenskem Gradu potekajo med letom različni programi za starše. Iz različnih vidikov želimo spregovoriti predvsem o odnosih, vzgoji, družbenih dilemah in duhovnem življenju. Staršem želimo pri vzgoji pomagati tudi s programi za otroke. Več >>

 

 

Družine

Največje bogastvo družine je, da je povezana, da je rada skupaj in je odprta za druge. V Centru za družine ima tudi razširjena družina veliko priložnosti, da čas na ustvarjalen način preživlja skupaj ter se srečuje z drugimi družinami in posamezniki.
Več >>